tiistai 31. toukokuuta 2016

WASHINGTON DC

Aattelin että ois hyvä tännekin välillä kirjotella, kun enää alle kuukausi siihen että tuun Suomeen. Hui!
Nyt siis oon vähän kipeenä sängyn pohjalla, mutta huomenna meen kyllä takas jo kouluun, sillä en niin kamalan nuhainen ole ja muutenkin kotona yksinolo on aika tylsää.

Eilen, eli 30.5 oli Memorial Day jolloin muistetaan USAn sodissa kaatuneita. Juhlapäivä on erityisen iso heille, joilla on perheenjäseniä ollut sodissa tai kaatunut niissä, ja muille vaan sellanen että ollaan kiitollisia USAn itsenäisyydestä ja siitä mitä nää sotilaat tekee USAn puolesta.
Vietin siis viikonlopun Washington DCssä mun iso tädin luona, ja näin pikkuserkkuja ja äitin serkkuja myös. Oli tosi kiva viikonloppu, ja ehdittiin käymään myös parissa museossa kuten Renwickissä.

Lähdin siis perjantaina 27.5 ja lensin DC:en ja sitten illemmalla mentiin pikkuserkkujeni naapurusto piknikille. Ruoka oli tosi hyvää ja oli kiva nähdä heitä ja heidän naapureita. Loppu ilta sitten pikkuserkuilla meni baseballia katsellessa.

Lauantaina oli tää kulttuuripäivä. Käytiin kolmessa taidemuseossa ja kierreltiin downtownissa. Oli ihan järkyttävän kuuma!

Sunnuntaina aamulla herätessäni oli aikalailla kipeä ja nuhainen olo, joten äitini serkku tuli brunssille ja häntä oli todella kiva nähdä myös. Loppu päivä meni inkivääriteetä juodessa ja nukkuessa. Lisäksi illalla katsottiin telkkarista Memorial Day lähetystä joka tuli ihan DC:n National Mallilta!

Maanantaina oli siis Memorial Day ja ehdittiin aamupalat syödä ja sitten Maija täti veikin jo lentokentälle. Varattiin kolme tuntia mulle aikaa kentälle, etten vaan myöhästy sillä kentän nettisivuilla luki että todella kiireistä ja paljon jonoja. Noh, olin turvatarkastuksista läpi 20 min kentälle tulosta... Jäi sitten aikaa lukea, facetimettaa äitille ja vaan istuskella.
Tuolla oli myös noi Honor Flights menossa. Tuossa linkissä on lisää tietoa näistä:
https://www.honorflight.org/about-honor-flight-networtk/

Oli kaiken kaikkiaan ihan super mukava viikonloppu!

Maija xx























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti