lauantai 22. elokuuta 2015

HOW'S MY LIFE HERE SO FAR?

Mulla menee hyvin.



Perhe ottaa mut hyvin huomioon, vaikka oonkin ihan hangessa puolet ajasta. Uudet tavat, uusi kulttuuri, kyllä mä vielä opin! Onnekseni ei oo vielä tullu mitään kulttuurishokkia! 


Koulu alkaa vasta 8.9, joten tässä on vielä aikaa lomailuun! Tosaalta on vähän tylsää, etten vielä tunne ketään muista nuoria tai lapsia kenen kanssa viettää aikaa kuin oman perheen muksut. Mulla ei siis ole ollut edes mahdollisuutta missään tutustua vielä kehenkään, vaikkakin käytiin moikkaamassa host-siskon kahta kaveria, koska tää sisko haluaa vielä moikata joitain kavereitaan enne lähtöään.


Tää kylä, Marcellus, on aika pieni mutta toisaalta täällä saan liikkua suht vapaasti kävellen eikä kokoajan tartte pyytää host-vanhemmilta autokyytiä. Ja damn tää paikka on kaunis! Tosi plajon virheitä puita, kauniita rakennuksia ja istutuksia. 




Läheisessä isossa kaupungissa, Syracusessa, ollaan käyty ruokakaupassa ja ostoskeskuksessa. Siitä kaupungista kuulemma löytyy kaikkea tekemistä ja sinne ajaa vaan 20-30 min! 


Tietysti on tässä vähän tullu jo mietittyä miten paljon helpommalla ois päässy jos ois vaan Suomessa nyt. Toisaalta onko helpoin aina se paras ratkasu? 

Maija xx

6 kommenttia:

  1. Moi! Oon kanssa Lappeenrantalainen tyyppi New Yorkissa vaihossa ja on jotenki jännää lueskella sun blogia koska koetaan paljon samoja asioita. Mietin muuten et ootko menos state fairiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Missä päin oot NY vaihdossa? Ja mistä koulusta Lappeenrannasta? Haha kiva kuulla että samoja asioita koetaan! Kysyin just äske state fairista host-dadilta ja se sano, että todellakin kannattaa mun sinne mennä haha.

      Poista
    2. Oon Norwichissa ja Kimpisen koulusta

      Poista
    3. Oot tosi lähellä, täältä on vaan n. 1,5 h matka sinne haha! Onko sulla muuten blogia?

      Poista
    4. Höh. Voisit tulla vaikka Facebookissa tai snäpissä (maijamii) juttelemaan, ois tosi kiva vaihdella kuulumisia vuoden aikana!

      Poista