perjantai 4. syyskuuta 2015

THE STATE FAIR

Käytiin viime viikon perjantaina koko perheen voimin New York State Fairissa.





The Fair on siis käytännössä sellanen jopa useita viikkoja kestävä "karnevaali" alue, jossa voi nähä ympäri osavaltioo tuotuja eläimiä (pupuja, hevosia, laamoja, sikoja jne) ja osa eläimistä on tuotu sinne kisaamista varten. Nuo eläimet kisaa eri lajeissa, esimerkiksi pupujen estehyppelyssä, hevoset estekisoissa, laamat temppuradalla ja siat paremmuus järjestyksessä! Lisäksi löytyy jos jonkinmoista ruokakojua, pelisimulaattoria ja huvipuistolaitetta.






Käytiin aluksi maatalous rakennuksessa, jossa oli rivikaupalla pupuja ja marsuja, sekä laamoja, vuohia ja emakkoja pikku possuineen. Yritettiin host sisarusten kanssa saada mom ja dad suostumaan siihen, että ostettais uus pupu! Kotona on siis jo kaksi pupua ennalta, joten he eivät oikeen idealle lämmenneet. 








Sitten suunnattiin maitotuote rakennukseen, jossa oli maailman isoin voi veistos, jonka odotin kyllä olevan isompi! Kuitenkin ihan huikeeta ja hullua, että joku on oikeesti laittanu paljon hommaa ton tekemiseen! 



Käveltiin vielä kaikkien kojujen, laitteiden ja muiden keskellä ennen kuin suunnattiin stand-up koomikko Jim Gaffighanin keikalle. Tuolla Fairissa siis on iltaisin esiintyjiä, kuulemma pari vuotta sitten täällä New Yorkin oli Justin Bieber! 




Käytiin ostamassa juomista stadionin kioskista ennen kun mentiin istumaan, ja tuli todella jenkki olo, kun sain pulloveteni sellaisessa jutussa mitä vaikka mäkistä saa kun ostaa cokiksen jne (en tiiä yhtää miten niitä kutsutaan!). 






Aluksi lämppäämässä oli joku vähän vähemmän tunnettu stand-up esiintyjä, jonka nimeä en nyt muista, sukunimi oli Fish. Ymmärsin hänen puheestaan ja aksentistaan tosi hyvin, että mitä on meneillä ja kaikki vitsit tajusin. Tykkäsin kovasti!
Itse herra Gaffighanin aksentti oli southwest-tyylinen, koska hän on sieltä päin kotoisin jos oikein muistan! En tajunnut puoliakaan vitseistä ja puheesta juuri tuon takia, mutta ihan huippu jutut oli kyllä siltä osin mitä ymmärsin! 




Kaikki oltiin ihan super väsyneitä ja nälkäsiä sekä vielä nauratti autolle kävellessä osa koomikon vitseistä. Parhaiten jäi mieleen heti alussa ollut juttu, missä Gaffighan sanoo että jenkit uppopaistaa rasvassa kaiken: kanapalat, pekonin, hedelmät, lihan, hups sinne meni mun lapsi... 
Käytiin kotimatkalla syömässä Camillus nimisessä kylässä/kaupungissa Applebee's ravintolassa. Tilattiin yhteiseksi appetizers, eli sellasia alkupaloja vähän niinku. Oli kyllä ihan älyttömän hyvää! 
Sitten vaan nopeasti kotiin ja nukkumaan!

Maija xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti