lauantai 19. syyskuuta 2015

KUULUMISIA JA MITÄ HALUAISITTE TÄÄLLÄ LUKEA?

Tällä viikolla alotin maastojuoksun ja joukkue on ihan huippu! Vielä en saa kisata vaan vast 10 harjoitusten jälkeen ja oon pihallan ihan kaikessa. Tänään oli eka iso race, invitationals, Jordan Elbridge koululla. 


Koulu alkaa jo jollakin lailla sujumaan. Vaikka en oo mikään hiljanen ja ujo vaan just päin vastoin, on täällä tosi vaikeeta saada kavereita tai ylipäätään saada oppilaita mitenkään kiinnostumaan musta. Harmittaa, että oon vähän uskonut siihen että multa tultais kyselemään kaikkea ja että moni tietäis musta, sillä se ei todellakaan oo totta. 


Rotay orientaatio oli viime viikonloppuna ja tutustuin aivan ihaniin muihin vaihtareihin! En malta oottaa että nähdään uudestaan. 


Perhe on vieläkin todella mukava ja huomaavainen, alkaa jo tuntua omalta perheeltä joka viikko vaan enemmän. 
Tässä oon suunnitellut jos jonkinlaista muuta ohjelmaa ja aktiviteettia joista koitan kirjoitella myöhemmi.


Oikeastaan ainut asia mikä ottaa aivan järjettömästi aivoon on, että, kyllä, säännöissä lukee etten saa olla student driver kyydissä eli alaikäisen (21). Kuitenkin KAIKKI miut vaihtarit jota tiedän, niin NYkissä kuin toisella puolella USAa, saa olla vähintään niiden kavereiden kyydissä joita perhe tuntee. Eihän tässä muuten mitään ongelmaa ole, kuin se että jos ollaan johonkin menossa vaikka XC joukkueen kanssa, niin moikka kaverit menkää te sillä autolla mä soitan momille jos se vaikka vois heittää mut. Noh, enpä tuolle asialle mitään voi ja vaikuttaahan se aika paljon sosiaaliseen elämään, mutta katsotaan nyt. 

JA VIELÄ MITÄ TE HALUAISITTE (PERHE, KAVERIT, SUKULAISET JNE KETÄ TÄTÄ SEURAAKAAN) LUKEA JA NÄHDÄ TÄÄLLÄ? Kuulumisia, kuvia, selitystä koulusta, perheestä? Aina saa antaa vinkkejä, se varmaan edistää kirjottelemista täällä haha! 

Maija xx

1 kommentti:

  1. Kaikkea tuota kiitos. Tätä on tosi mielenkiintosta lukea ��

    VastaaPoista